Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за Alfa 146, 2.0 TDI

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет за Alfa 146, 2.0 TDI

Здравейте! Имам оферта за една алфа 146. Няма да обяснявам колко ме кефи тая кола, но тъй като съм лаик не само по отношение на алфите, а и въобще по отношение на колите, ще ви помоля за някой друг съвет.
    Относно колата: Алфа 146, 2.0 TDI, 97 година. Предлагат ми я за около 6200-6300, а относно екстрите май си има всичко за модела.
    Та, ще съм много благодарен за всякакви съвети - как е цената за такава кола, добър ли е двигателя ... ей такива неща.

Мерси предварително и дано скоро да ви стана "колега"

Номер на рама

Като за начало прочети тази линк, за да видим що за мотор е това и после ще продължим по темата

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=1879
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Ами прочетох го, самоче нямам VIN-а. Ще се постарая да го запиша днес или утре, но до тогава не може ли да кажеш някоя дума за тоя модел?

Comment

дизел за 146

Дизела за 146 е само 1,9 TD има и 1,9 JTD затова дай рамата да видим какво попара са сготвили юнаците и дали ще е ядлива
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Понякога този ДВГ се води 1.9тди, понякога 2.0тди. Един и същ е. Като обем мисля беше 1923 см3. Има много за него из форума. Използвай търсачката, но пиши също и 1.9 тди, че така е по-известен

БТВ задължително провери с ВИН-а, че много лъжат с годините тея
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

trustworthy, мерси за отговора. Гледам, че си ми съгражданин Я препоръчай къде да я закарам за оглед, ако имаш добри впечатления от някой сервиз.

Comment

Я! Земляк Ами аз моята я взех от Бургас. Не знам къде да я караш тука, но съм сигурен, че други колеги-варненци ще ти насочат. На първо време вземи ВИН-а, че да я видим коя година е. Имай предвид, че ДВГ-то е добро по принцип. Икономичничко Частите са сравнително евтини като за дизел.
              _______
              146 JTD - ex

Comment

Така... ето го ВИН-а: ZAR93000002105055. Проверих го вече в търсачката, ама си кажете и вие мнението. Годината не е 97ма, а 96та и двигателя не е 2.0 а 1.9, както се очакваше но това е бял кахър Та, ако някой може да даде някой съвет, ще съм му много благодарен.

Comment

а външният вид как е? Пита ли какви са все пак екстрите? цената може да пада надолу, ако питаш мен
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

Ами за екстрите ... пълен ел. пакет, климатик, лети джанти, еърбег (не съм сигурен за бройката). АБС дали има не видях, ама ако може да им се вярва има всички екстри за модела. Иначе за цената той още вчера вметна, че подлежи на коментар, така че няма да се дам без бой А на външен вид колата си е много прилична. Няма видими следи от удар, не е пребоядисвана скоро, защото има на места чукнато от камъчета, но като цяло нямам забележки. След ден два ще я закарам в някой сервиз да я огледат и ... дано да няма лоши изненади

Comment

Задължително рповери за АБС и ако има, дали работи, че там цените на централите били жестоки. Иначе избра ли сервиз, където да я караш?
                      _______
                      146 JTD - ex

Comment

Ами за сервиз нямам голям избор. Ще я закарам на някой от тея дето са до метро, щото тя няма номера а пича ми каза да я карам къде си искам, ама аз да си я закарам, та не ми се рискува много да ме хванат с кола без номера. А относно АБС-а, как мога да разбера дали бачка, освен по лампата?

Comment

Catalogue: U2 | 146 BZ/DS (1995-1996)
                          MVS: 134.558.0(0) | 1930 T.DS. CF2 "L"
                          Engine Stamp: AR 33601
                          Version Code: 930B4A
                          Version: V8 | 1930 T.D. "L"
                          Engine Version: M6 | 1930 T.DS CEE FASE 2
                          Interior: 155 | TARTAN BLUE VELOUR
                          Vehicle No: 00076332
                          Engine No: 1952432
                          Prod. date: 1996-10
                          Lancia Dedra Integrale

Comment

Това и аз го видях, ама повечето неща нищо не ми говорят

Comment

Първоначално публикувано от xor
                              ...А относно АБС-а, как мога да разбера дали бачка, освен по лампата?
                              Ми като набиеш яко спирачките
                              _______
                              146 JTD - ex

Comment

Working...
                              X